Every. Magazine

Your source for inspiration, nourishment, wellbeing and the Every. mission.

Every. Mission
.
8 april 2024

NEW: SPRING COLLECTION

Ontdek de smaak van de lente - met Every.
/
10 januari 2024

4 Seizoenen met Every.

Er staat ons een spannend jaar te wachten bij Every! Als de seizoenen veranderen, veranderen ook de producten in onze winkel. We kijken ernaar uit om je te vergezellen op een culinaire reis door de vier seizoenen en hebben daarom onze zinnen gezet op tal van seizoensgebonden gerechten. Blijf nieuwsgierig! Eén ding willen we je alvast verklappen: Het wordt lekkerder en gevarieerder dan ooit.
/
22 december 2023

De groene revolutie op je bord: waarom een veganistisch dieet goed is voor onze planeet

Ontdek de transformerende kracht van een plantaardig dieet! Leer hoe het vermijden van dierlijke producten niet alleen je gezondheid bevordert, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van het milieu. Dompel jezelf onder in een groenere toekomst voor onze planeet - met elke hap.
/
18 december 2023

Duurzaam leven: Tips voor bewuste voedselkeuzes en afvalvermindering

Ontdek in ons artikel praktische tips voor duurzame voedselkeuzes, afvalvermindering en slimme keukentechnieken zoals fermenteren en invriezen. Ontdek hoe kleine veranderingen in het dagelijks leven een grote bijdrage kunnen leveren aan een milieuvriendelijke toekomst.
/
14 december 2023

Veganuary Challenge 2024: Tips voor een plantaardig dieet

Veganuary - een duurzame start voor 2024: een nieuwjaarsvoornemen dat goed is voor je gezondheid, ons klimaat en ons milieu. Doe mee aan de Eat More Plants Challenge en lees hier meer over Veganuary.
/
21 november 2023

Belangrijke opmerking: Tijdelijke leveringspauze

Vandaag willen we een belangrijke update geven over een tijdelijke onderbreking van onze bezorgdiensten. Onze bezorger heeft geen dienst meer en daardoor kunnen we tot eind volgende week geen pakketten versturen.
/
17 november 2023

100% Smaak - 0% Toevoegingen

Onze producten zijn vrij van additieven en conserveringsmiddelen. Maar wat zijn additieven precies en waarom worden ze aan sommige voedingsmiddelen toegevoegd? Hier lees je waarom we bewust alle kunstmatige toevoegingen vermijden en hoe we ervoor zorgen dat de pure smaak van het voedsel op je bord belandt.
/
10 november 2023

NOVEMBER SPECIAL

Ontdek onze exclusieve NOVEMBER-aanbieding! Ontvang een onverslaanbare korting op je eerste bestelling en krijg een jaar lang je favoriete bowl GRATIS.
123»

Bespaar nu 40% op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties.

Geen zorgen, wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.