7 juli 2024

Nieuwe verpakking - van doos naar zak 📦

We hebben opwindend nieuws! Onze populaire schalen worden nu geleverd in duurzame plastic zakken van één materiaal. Lees in ons nieuwste blogartikel waarom deze verandering niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jou. 🌍✨

.

Bij Every. zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze producten en processen praktischer en duurzamer te maken. Daarom zijn we verheugd je een belangrijke verandering te kunnen voorstellen: Onze diepvrieskommen worden nu geleverd in nieuwe, milieuvriendelijkere plastic zakken van monomateriaal. In dit blogartikel lees je alles over de voordelen van deze nieuwe verpakking en waarom het een win-win situatie is voor jou en het milieu.

Waarom deze verandering?

🌿 Meer duurzaamheid

Duurzaamheid is een van onze belangrijkste waarden. Onze vorige kartonnen vouwdozen waren gemaakt van een mix van papier en plastic dat moeilijk te recyclen is. De nieuwe plastic tassen van één materiaal zijn daarentegen volledig recyclebaar. Dit betekent minder afval en eenvoudigere verwijdering voor jou. Je kunt de nieuwe zakken gewoon in de gele zak doen.

🚚 Betere bescherming tijdens levering

Onze nieuwe tassen bieden een betere bescherming tijdens het transport. Het flexibele en robuuste ontwerp voorkomt vrijwel beschadiging van de schalen. Dit betekent dat uw servies in perfecte staat aankomt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over geplette of beschadigde producten.

🍱 Flexibel en compact

De nieuwe tassen zijn niet alleen lichter, maar ook ruimtebesparend. Dit betekent dat er nog meer schalen in je vriezer passen.🥳🤩 Meer ruimte voor je favoriete gerechten en minder ruimteproblemen!

♻️ Gemakkelijk recyclen

Kunststof van één materiaal is veel gemakkelijker te recyclen dan een mix van materialen. Dit betekent dat we samen een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van verpakkingsafval. Onze nieuwe verpakking bespaart 70% verpakkingsafval ten opzichte van de oude dozen.

🌍 Minder CO₂-uitstoot

Door over te stappen op de nieuwe zakken brengen we het materiaalverbruik terug van 22 gram naar slechts 7 gram per verpakking. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering van onze CO₂-voetafdruk met ongeveer 30%. Minder gewicht betekent ook minder uitstoot tijdens het transport.

⚖️ Grotere porties voor geselecteerde producten

Een ander voordeel van de nieuwe verpakking is dat deze meer ruimte biedt. Hierdoor kunnen we de porties van sommige producten vergroten en beter voldoen aan je voedingsbehoeften en -voorkeuren. Eén van de grootste wensen van onze klanten gaat eindelijk in vervulling.

Wat betekent dit voor jou?

Tijdens de overgangsfase kun je de producten ontvangen in de oude of de nieuwe verpakking. Ongeacht de verpakking kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit en versheid van onze schalen ongewijzigd blijven.

Uw feedback telt!

We willen deze overgang zo soepel mogelijk laten verlopen en vertrouwen op jouw feedback. Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwe verpakking? Laat het ons weten! We staan altijd voor je klaar op hello@every-foods.com.
Uw input helpt ons om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren.

Bedankt dat u deel uitmaakt van onze duurzame reis. Samen maken we de wereld een beetje beter - kom voor kom.

Blijf kijken voor verdere updates en spannend nieuws op onze blog.

Tot snel! 👋🌱

Bespaar nu 40% op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties.

Geen zorgen, wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.