8 april 2024

NEW: SPRING COLLECTION

Ontdek de smaak van de lente - met Every.

.

Ons lentemenu is er!

Ontdek onze nieuwe seizoensgerechten die je lichaam fris en energiek houden - zodat je je het hele seizoen goed kunt voelen.

Het is lente en we zijn klaar om je smaakpapillen mee te nemen op avontuur!
Stel je voor: je wordt wakker, de zon schijnt door de gordijnen, de vogels fluiten buiten en de geur van de lente hangt in de lucht. Is dat geen heerlijk gevoel?

Hi Foodie!


Ken je Eve al? Eve neemt je mee op een culinaire zoektocht naar de ultieme lente-ingrediënten.
Hi Eve

Eerste stop: het vochtige bos, waar we de meest verse kruiden en het beste groen ontdekken voor onze Green Pesto Gnocchi. Denk aan donzige gnocchi overgoten met een frisse en lichte pesto - dat is de smaak van de natuur!

Vervolgens gaat Eva naar de zonnige wijngaard, waar de warme zon langzaam de ochtenddauw droogt. Potato Panorama is een mix van smaakvolle aardappelen en knapperige aromatische groenten, een waar feest voor de zintuigen.

Maar wacht, er is meer! Stel je een zonnige dag voor met wat achtergebleven modder van een regenbui. Dat is de sfeer voor onze Risotto Verde - vol van smaak, vredig en voedzaam.


Risotto Verde

Ontdek onze romige Risotto Verde met sappige rijst en knapperige, verse groene groenten. De subtiele zoetheid van de erwten en de delicate frisheid van de groene asperges zorgen samen voor een heerlijke lentetraktatie. Elke hap is een feest voor de zintuigen.

Risotto Verde

Potato Panorama

Ervaar onze Potato Panorama met een lichtzoete smaak en veel vezels dankzij de zoete aardappel. Spelt zorgt voor een stevige bite en een nootachtige noot, terwijl basilicum, knoflook, venkel, rozemarijn en oregano mediterrane smaken op je bord brengen.

Potato Panorama

Green Pesto Gnocchi

Dompel jezelf onder in een culinaire verrukking met Green Pesto Gnocchi en begin aan een heerlijke reis door mediterrane smaken. De luchtige gnocchi, verse basilicum & peterselie pesto en nootachtige borlottibonen combineren harmonieus en brengen de smaak van de Italiaanse lente naar elke vork.

Green Pesto Gnocchi

ONZE VOORJAARSGERECHTEN

NU ONTDEKKEN

Heb je er nog niet genoeg van?

We hebben recepten voor je gemaakt hoe je gemakkelijk een nieuw gerecht uit de schalen van de lentecollectie kunt toveren.

NAAR DE RECEPTEN

Bespaar nu 40% op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties.

Geen zorgen, wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.