30 juli 2024

Nieuw: Summer Collection

Ontdek onze zomercollectie: drie nieuwe bowls voor de perfecte zomer.

.

De zomer is de perfecte tijd voor frisse, lichte en heerlijke maaltijden. Dat is precies wat onze drie nieuwe zomerse bowls bieden. Ze zijn niet alleen een feestje van smaak, maar ook echte voedingsbommen. Laten we eens kijken naar de culinaire hoogtepunten:

1. Sweet Lentil Dal 🍛

Ingrediënten en smaak

Onze Zoete Linzen Dal is een ware smaakexplosie. De bowl combineert rode en bruine linzen in een romige kokosmelksaus, verrijkt met gegrilde courgettes, appels, wortels, kikkererwten en aardappels. De verfijnde kruidenmix van gember, kurkuma, koriander en komijn maakt dit gerecht perfect af.

2. Coco Curry Pasta 🍝

Ingrediënten en smaak

Onze Coco Curry Pasta is een heerlijke mix van fusilli en een romige kokosmelksaus. Met broccoli, zoete maïs, linzen, kikkererwten en gele paprika biedt het een kleurrijke en voedzame ervaring. De specerijen gember, kurkuma, koriander en komijn en een vleugje munt geven dit gerecht een unieke smaak.

3. Cajun Bulgur Pilaf 🍅

Ingrediënten en smaak

De Cajun bulgur pilaf is een smaakvolle reis door de Cajun-keuken. Met tomaten, aubergines, boerenkool, kikkererwten en linzen, op smaak gebracht met gerookt paprikapoeder, oregano, tijm en cayennepeper, is dit gerecht een pittige en vullende maaltijd.

Onze nieuwe zomerse bowls zijn niet alleen een hoogtepunt qua smaak, maar zitten ook vol waardevolle voedingsstoffen die je lichaam ondersteunen en je energie geven voor de dag. Probeer ze uit en laat je inspireren door de verscheidenheid aan smaken en de versheid van de ingrediënten!

NIEUW: Summer Collection

NU ONTDEKKEN

Bespaar 15% op je eerste 10 bestellingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties.

Geen zorgen, wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.