ETEN ZOALS JE ALTIJD AL HEBT GEWILD

bowls

Het is onze missie om maaltijden te maken waar je echt van zult genieten! Al onze gerechten zijn evenwichtig, heerlijk van smaak en staan binnen 10 minuten op tafel.

Feel Good Food.

Een gelukkig leven begint met goed eten. Daarom werken we nauw samen met experts en onze grote Food-community om jou een onweerstaanbare selectie van evenwichtige en boeiende gerechten aan te bieden.

Plantpower.

Wist je dat een optimaal en gezond voedingspatroon voor minstens 80% uit planten moet bestaan? Daarom gebruiken we in onze recepten alleen zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten. Met onze gerechten voel jij je de hele dag energiek en verzadigd zonder je zwaar en vol te voelen.

/

Alles wat je nodig hebt.

Al onze producten barsten van de waardevolle ingrediënten. Elk product is een bron van essentiële voedingsstoffen, waardevolle eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetten. Zo maken wij plantaardig eten gemakkelijk en o zo lekker.

/

Vriesvers.

Onze vers geoogste ingrediënten worden binnen 1 à 2 minuten ingevroren tot -40 °C door middel van shockvriezen. Zo blijven voedingsstoffen, smaak en textuur perfect behouden, zodat jij er optimaal van kunt genieten. Lees meer

/

Uitverkoren ingrediënten.

Het draait allemaal om de ingrediënten! Daarom gebruiken wij alleen topkwaliteit. Onze ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en gecombineerd om spannende texturen, levendige kleuren en smakelijke gerechten te creëren.

Het beste van het beste.

Bij Every. besteden we veel aandacht aan het uitkiezen van onze ingrediënten. We garanderen dat alleen het beste op je bord belandt. Elk ingrediënt wordt geoogst wanneer het perfect rijp is (geen seconde eerder!) en direct ingevroren om het vers te houden. Groenten eten was nog nooit zo’n feestje van smaken! Lees meer

/

Onbewerkt genieten.

We geloven in de kracht van planten. Daarom voegen we geen smaakstoffen, smaakversterkers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toe aan onze gerechten. Op onze ingrediëntenlijsten vindt je geen ingewikkelde termen of onbegrijpelijke cijfers, alleen pure ingrediënten. Lees meer

/

Bewust en verantwoordelijk.

We houden ons aan strenge duurzaamheidscriteria en vragen hetzelfde van onze leveranciers. Al onze grondstoffen worden op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier verkregen en geproduceerd. Lees meer

/

Duurzaamheid.

Wij geloven dat wat we eten niet ten koste mag gaan van het milieu of de mensen die in het productieproces werken. Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen en we dagen onszelf voortdurend uit om de beste duurzame methoden toe te passen en verbeteren.

Een vuist tegen voedselverspilling.

De Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) schat dat er wereldwijd elk jaar 1,3 miljard ton voedsel wordt verspild. Door onze ingrediënten te shockvriezen, kunnen we zowel in onze productie als bij jou thuis voedselverspilling voorkomen. Geen vergeten wortels meer in je koelkast, bewaar Every. in je vriezer en geniet op elk moment van een heerlijke maaltijd. Het shockvriezen van onze producten zorgt er ook nog eens voor dat de versheid en kwaliteit langer behouden blijven.

/

Duurzame verpakt.

We besteden veel aandacht aan onze verpakkingen. Ons doel? Altijd de meest duurzame oplossing vinden. Al onze materialen zijn 100% recyclebaar en waar mogelijk gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Lees meer

/

Uitstoot verminderen.

Een plantaardig dieet is beter voor het milieu. En om dat inzichtelijk te krijgen, hebben we de CO2-voetafdruk van onze producten gemeten: van het platteland tot in je afwasmachine. Waarom? Door onze impact te evalueren, krijgen we beter inzicht in waar de grootste kansen liggen om onze uitstoot te verminderen. Lees meer

/

En wie zijn wij?

Bij Every. zorgen we ervoor dat je thuis of op kantoor kunt genieten van gezond en kwaliteitsvoedsel. Velen van ons zijn voortdurend onderweg en hebben vaak maar weinig tijd te besteden aan het bereiden van maaltijden. Als gevolg daarvan kiezen we voor snelle, minder voedzame opties, die vaak duur of gewoon niet lekker zijn. Bovendien hebben deze keuzes vaak een negatieve invloed op ons welzijn en het milieu.

Onze oprichters, Benjamin en Casimir, zijn al hun leven lang vrienden. Ze hebben een passie voor eten en zijn creatief en ondernemend. Ook zij raakten vaak gefrustreerd, omdat ze in hun drukke agenda geen tijd konden vinden voor praktische, evenwichtige voeding. Volle, drukke dagen (en laten we eerlijk zijn, dat is zo'n beetje elke dag wel), laten zien hoe belangrijk onze voedselkeuzes zijn. Want wat we in ons lichaam stoppen, voedt ons. En als onze brandstof niet optimaal is, dan kunnen we ook niet verwachten dat we ons optimaal voelen. Benjamin en Casimir waren ervan overtuigd dat er een oplossing moest zijn. Een product dat niets aan het toeval overlaat en alles biedt: voedzaam, praktisch en duurzaam voedsel dat iedereen zonder moeite kan genieten. Zo werd het concept Every. geboren en in ieder gerecht zie je onze idealen terug. We maken heerlijk voedsel van zorgvuldig geselecteerde, plantaardige ingrediënten en houden het vers door middel van shockvriezen. Al onze gerechten worden direct bij jou thuisbezorgd en staan binnen 10 minuten op tafel. Het enige wat jij hoeft te doen, is ze opwarmen en genieten. Feel Good Food, gemakkelijk en zonder moeite.

/

Onze oprichters, Casimir en Benjamin

Ready for good food?

Stel in een paar minuten je eigen box samen

PROBEER NU

Bespaar nu 40% op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties.

Geen zorgen, wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.