Ontdek de diversiteit van Arrabbiata met twee verrukkelijke recepten! Van traditioneel tot creatief, onze Arrabbiata dubbelverpakking brengt vurige smaken op je bord. Laat je inspireren en geniet van onze pastaschaal met een verschil.
Of het nu voor een avondje uit is of om de Italiaanse vakantieflair weer op je bord te krijgen: met onze receptideeën en een glas rode wijn creëer je de perfecte pasta-avond.
Pasta Arrabbiata Bowl, restjes brood, een beetje olijfolie, sla naar keuze, een beetje citroensap, zout en peper, Parmezaanse kaas (optioneel).
Verwarm de oven voor op 220 °C heteluchtoven. Bereid de pasta arrabbiata.
Verkruimel ondertussen het overgebleven brood, smeer het in met olijfolie en zet het 8-12 minuten in de oven tot het knapperig is. Zout vervolgens.
Dress de salade met olijfolie naar keuze, citroensap of azijn, zout en peper.
Zodra de pastaschaal klaar is en de croutons knapperig zijn, schik je ze op een bord en werk je ze af (indien gewenst) met Parmezaanse kaas en verse kruiden.
Pasta Arrabbiata Bowl, 2 sneetjes brood, een beetje olijfolie, verse knoflook, burrata, kruiden, zout en peper.
Bereid de pasta arrabbiata.
Rooster ondertussen het brood of bak het in olijfolie. Wrijf het daarna in met verse knoflook en zout.
Zodra de Arrabbiata Bowl klaar is, trek je de burrata uit elkaar en schik je deze bovenop de pasta.
Breng op smaak met zout, peper, verse kruiden en paprikapoeder om het visueel af te maken.
Meer spannende artikelen:
Volg ons op Instagram voor meer foodie- en wellnesscontent! En als je meer inhoud achter de schermen wilt en recepten met ons wilt ontwikkelen, word dan lid van de Every.