6 november 2023

De Every. Abonnement

Lees meer over Every's laatste verandering! Vanaf nu presenteren we onze producten uitsluitend via een flexibel abonnementsmodel. Sluit je bij ons aan en profiteer van de nieuwe mogelijkheden.

/

Waarom een abonnement?

Hier kun je lezen waarom we hebben besloten om over te stappen op een abonnementsmodel. We leggen niet alleen uit waarom we deze beslissing hebben genomen, maar ook welke voordelen het voor jou heeft. We staan ook klaar om al je vragen over deze spannende verandering te beantwoorden.

Ons doel bij Every is altijd geweest om een revolutie teweeg te brengen in het voedselsysteem. Gezien de grote uitdagingen op het gebied van voeding, hebben we besloten om hier actief iets aan te doen.

Een gemiddelde maaltijd veroorzaakt 3,5 kg CO₂-uitstoot! Ons antwoord hierop: wij bieden puur plantaardige gerechten die slechts 1,1 kg CO₂ uitstoten - dat is een vermindering van bijna 70%!

.

Slechte voeding is wereldwijd een belangrijke oorzaak van chronische ziekten! Ons antwoord: Wij bieden uitgebalanceerde, gezonde maaltijden gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige smaakstoffen of smaakversterkers.

.

Meer dan een derde van al het geproduceerde voedsel wordt verspild - dat is meer dan 80 kg per persoon! Ons antwoord: dankzij zorgvuldige planning, productie en een lange houdbaarheid zorgen we ervoor dat er bijna geen voedsel wordt verspild.

.

Met Every willen we deze uitdagingen overwinnen en een duurzaam en evenwichtig dieet gemakkelijk toegankelijk maken voor iedereen, zelfs wanneer er weinig tijd is. Je kunt genieten van onze gerechten zonder compromissen. Regelmatige consumptie van onze gerechten kan een groot verschil maken, vooral voor degenen die Every in hun dagelijkse routine integreren. Every - voor iedereen, elke dag.

Dankzij ons abonnementsmodel kunnen we je het beste bieden:

  • Gemakkelijke toegang: Als trouw lid van onze gemeenschap bieden we je onze gerechten aan tegen een lagere prijs, waardoor het financieel makkelijker wordt om regelmatig van Elke te genieten.

  • Duurzaamheid: We minimaliseren voedselverspilling door een betere planning. Regelmatige consumptie vergroot ook de positieve impact van onze gerechten. Wist je dat we in totaal minder verpakkingsafval produceren dan wanneer we de ingrediënten voor onze maaltijden in de supermarkt kopen?

  • Gemak: Nooit meer vergeten bij te bestellen of urenlang boodschappen doen. Met onze nieuwe service besparen we je het gedoe en maken we gezond eten nog makkelijker. Je behoudt echter de volledige controle en flexibiliteit. Wijzigingen zoals andere gerechten, meer of minder in de volgende levering, een andere leverdatum, een levering opschorten omdat je op reis bent of een pauze neemt, zijn eenvoudig mogelijk in je account.

We weten dat de overstap naar een abonnementsmodel een beetje een verandering kan zijn, maar we moedigen je aan om mee te doen en het eens te proberen. Tijdens de introductiefase bieden we VIP-klantenservice met persoonlijke ondersteuning. We staan voor je klaar om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Schrijf ons rechtstreeks op: hello@every-foods.com

Met duurzame groeten,

Uw Every-Team

Je kunt meer informatie over het abonnement vinden in onze FAQ's.

Bespaar 20% op jouw eerste bestelling

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en interessante aanbiedingen.

Maak je geen zorgen, ook wij hebben een hekel aan spam. Jouw gegevens zijn veilig.