Eet lekker, voel je beter en bespaar tijd

Gezonde en plantaardige maaltijden – aan huis bezorgd en in enkele minuten bereid.

NU -20% BESPAREN

( )

d

Zo werkt Every.

NU BESTELLEN

Vanaf 5,99€ per gerecht

Alle voordelen op een rij

Maximale flexibiliteit

Beheer heel eenvoudig je abonnement - Geen minimumtermijn en pauzeren of opzeggen wanneer jij wilt.

Volledige transparantie

We zullen je voor elke volgende levering eraan herinneren via Whatsapp of e-mail.

Pauzeren of annuleren kan op elk moment

Pauzeren of annuleren kan op elk moment: Even een pauze inlassen? Pauzeer tot 90 dagen van tevoren of annuleer je abonnement op elk gewenst moment.

Aangepast aan jouw behoeften

Verander de grootte van je box of je gerechten met één klik en probeer onze verschillende producten

NU BESTELLEN

Vanaf 5.99€ per gerecht

s

Stemmen van onze klanten

Vind het lekker of krijg je geld terug

We zijn er zo zeker van dat je het vanaf de eerste hap lekker vindt dat we een 30 dagen geld-terug garantie bieden. Niet enthousiast? Geen probleem. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

d

Kies uit 30+ heerlijke gerechten

NU BESTELLEN

Bespaar 20% op jouw eerste bestelling

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en interessante aanbiedingen.

200.000+ tevreden klanten

Goed om te weten

Een voordeel? Er is nog meer! Naast lagere prijzen krijg je EXTRA 20% korting op je eerste bestelling. Je kunt het bezorginterval, de productsoorten en -hoeveelheden zelf wijzigen en leveringen pauzeren wanneer je maar wilt. Maar het beste is dat alles direct bij je thuis wordt bezorgd zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

Nee, die is er niet. Je kunt het abonnement te allen tijde opzeggen of pauzeren.

Je kunt de grootte van de doos bepalen wanneer je je bezorgschema aanmaakt. Het abonnement heeft een minimale bestelhoeveelheid van 6 producten per levering - net als bij eenmalige bestellingen.

Helaas is het niet langer mogelijk om een eenmalige bestelling bij ons te plaatsen. We bieden nu alleen bestellingen in abonnementen aan. De redenen voor deze verandering en meer informatie kun je vinden in ons artikel hier: https://every-foods.nl/blogs/every-mission/why-sub-only. We hebben hiertoe besloten om onze klanten een betere service en meer flexibiliteit te bieden. Bedankt voor je begrip.

We weten dat smaken kunnen veranderen. Daarom kun je op elk moment met één klik je bezorging wijzigen en nieuwe gerechten toevoegen of vervangen.

Bang dat je je leverdatum mist? Maak je geen zorgen, want we sturen je van tevoren een herinnering. Zo kun je op korte termijn wijzigingen en aanpassingen maken.

Je kunt het bezorginterval, de boxgrootte en de boxinhoud voor je abonnement op elk moment flexibel aanpassen in je account. Op basis van je bezorginterval worden alle komende bezorgdata aan je voorgesteld. Je ontvangt een melding voor elke volgende levering. Je configureert je eerste levering normaal gesproken via onze online shop.

Ben je veel onderweg en kun je daarom niet voorspellen welk bezorginterval jou het beste uitkomt? We geven je de optie om je volgende levering over te slaan of te pauzeren. Zo ben je 100% flexibel, zelfs met een abonnement.

Algemene voorwaarden*

*Aanbieding geldig van 01.11.23 tot 30.11.24 - De eerste bestelling moet geplaatst worden in november 2023Aanbieding alleen geldig voor nieuwe klanten of bestaande klanten zonder abonnementHet is niet geldig voor bestaande klanten met een abonnementAanbieding geldt voor alle bestelfrequenties en alle doosformatenDe gratis schaal telt niet mee voor de minimale bestelhoeveelheid. Dat wil zeggen dat je nog steeds minstens 6 andere maaltijden in je mandje moet hebben om af te rekenen.De gratis schaal wordt niet meegerekend bij het berekenen van de verpakkingsgrootte. Als je bijvoorbeeld 7 producten plus de gratis schaal in je mandje hebt, kom je niet in aanmerking voor de prijs van 8 dozen, maar betaal je de prijs van 6 dozen.De aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodesAls je je abonnement opzegt, verlies je het gratis product, zelfs als je je abonnement later hervat.De aanbieding gaat niet verloren als je een bestelling overslaat. In plaats daarvan wordt het weer toegevoegd aan je volgende bestelling.Als een van de gratis producten tijdelijk niet op voorraad is, vervangen we het door een vergelijkbaar product naar keuze.

Bespaar 20% op jouw eerste bestelling

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en interessante aanbiedingen.

Maak je geen zorgen, ook wij hebben een hekel aan spam. Jouw gegevens zijn veilig.